Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inBrexit: De impact van de Brexit op jouw koppeling met Flespakket

Brexit Update!

De Brexit onderhandelingen zijn nog in volle gang! In de afgelopen weken is dan ook het een en ander veranderd in de Brexit planning. In onze nieuwe Brexit blog lees je er alles over. 

 

In deze blog vertellen we je per plugin wat je dient te doen of dat je jouw plugin moet updaten zodat je voorbereid bent op een harde Brexit. Per 29 maart 2019 stapt namelijk het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dat dit impact zal hebben is een feit. Alleen hoeveel en op welke manier is nog niet duidelijk. Het is namelijk nog de vraag hoe het VK uit de EU zal stappen. Op dit moment is nog geen akkoord bereikt over hoe de relatie tussen het VK en de EU eruit zal gaan zien na de Brexit. Mocht hierover voor 29 maart 2019 een akkoord worden bereikt, ook wel de zachte Brexit, dan zal een overgangsfase in werking treden. Mocht voor 29 maart 2019 geen akkoord worden bereikt, dan zal de ‘no-deal’ situatie, ook wel de harde Brexit, in werking treden. Dit betekent dat het VK de Europese Unie verlaat zonder verdere handelsafspraken. Ga naar onze Brexit-blog voor een uitgebreide uitleg over de Brexit en de gevolgen voor jouw webshop!

 

Mijnwebwinkel

Wanneer je gebruik maakt van de Mijnwebwinkel plugin en jouw webshop hebt gekoppeld aan Flespakket dien je voor vragen rondom de Brexit en zendingen naar het Verenigd Koninkrijk contact op te nemen met Mijnwebwinkel.

 

WooCommerce

Wanneer je gebruik maakt van WooCommerce dien je de laatste versie van de plugin te installeren. Deze update gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou klaarzetten. Wij, Flespakket, zorgen ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, na de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

 

Magento

Wanneer je gebruik maakt van Magento dien je de laatste versie van de plugin te installeren. Deze versie gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou klaarzetten. Wij, Flespakket, zorgen ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6-formaat). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

 

Magento 2

Wanneer je gebruik maakt van Magento 2 dien je de laatste versie van de plugin te installeren. Deze versie gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou klaarzetten. Wij, Flespakket, zorgen ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

 

Lightspeed

Wanneer je gebruik maakt van de Lightspeed plugin dan hoef je geen update uit te voeren. Wij zorgen dat dit goed voor jou verloopt. Wij, Flespakket, zorgen ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

 

CCVshop

Wanneer je gebruik maakt van de CCVshop plugin dan hoef je geen update uit te voeren. CCVshop gaat ervoor zorgen dat de data juist staat ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71. Voor vragen rondom de Brexit en zendingen naar het Verenigd Koninkrijk kun je uiteraard ook contact opnemen met CCVshop.

 

OpenCart 1 & 2

Er zal geen update plaatsvinden voor deze versies van OpenCart. Vanaf OpenCart versie 2.3 zal dit wel worden doorgevoerd. Mocht je toch een zending hebben naar Verenigd Koninkrijk, dan is deze altijd via de backoffice van Flespakket aan te maken.

 

OpenCart 2.3 & 3.0

Wanneer je gebruik maakt van de OpenCart plugin versie 2.3 of 3.0 dien je de laatste versie van de plugin te installeren. Deze update gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou klaarzetten. Wij, Flespakket, zorgen ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

 

PrestaShop

Wanneer je gebruik maakt van de PrestaShop plugin dien je de laatste versie van de plugin te installeren. Deze update gaan wij zo spoedig mogelijk voor jou klaarzetten. Wij, Flespakket, zorgen ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

Picqer

Maak je gebruik van de Picqer plugin voor jouw webshop? Dan zal de Brexit voor de koppeling van jouw webshop met Flespakket weinig impact hebben. Picqer zorgt ervoor dat je kunt blijven versturen naar het Verenigd Koninkrijk.

 

LogiVert

Wanneer je gebruik maakt van de LogiVert plugin dien je voor vragen rondom de Brexit en zendingen naar het Verenigd Koninkrijk contact op te nemen met Logivert.

 

Sherpaan

Wanneer je gebruik maakt van de Sherpaan plugin dan hoef je geen update uit te voeren. Sherpaan gaat ervoor zorgen dat de data juist staat ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.Voor vragen rondom de Brexit en zendingen naar het Verenigd Koninkrijk kun je uiteraard ook contact op te nemen met Sherpaan.

 

Shopify

Wanneer je gebruik maakt van de Shopify plugin dien je erop te letten dat Verenigd Koninkrijk onder de juiste regio wordt geplaatst. Als Verenigd Koninkrijk onder de juiste regio staat dan zorgen wij, Flespakket, ervoor dat de data is ingesteld. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71.

 

Shoppagina

Maak je gebruik van de Shoppagina plugin? Dan zal de Brexit voor de koppeling van jouw webshop met Flespakket weinig impact hebben. Shoppagina.nl zorgt ervoor dat het Verenigd Koninkrijk, bij ingang van de Brexit, behandeld zal worden als een NON-EU land. Houd er rekening mee dat voor zendingen naar het VK, met ingang van de Brexit, geen standaard Europa label meer wordt uitgedraaid (A6). Voor zendingen naar het VK zullen voortaan uitgebreide A4-formaat verzendlabels worden gegenereerd met een Commercial Invoice, CN23 en CP71. Voor vragen rondom de Brexit en zendingen naar het Verenigd Koninkrijk kun je uiteraard ook contact opnemen met Shoppagina.

 

MyShop

Wanneer je gebruik maakt van MyShop en verdere informatie nodig hebt omtrent de Brexit en zendingen naar het Verenigd Koninkrijk dien je contact op te nemen met MyShop.

 

Meer weten?

Mocht je naar aanleiding van deze blog nog technische vragen hebben omtrent de Brexit, dan staan we natuurlijk voor je klaar! Je kunt ons bereiken via info@flespakket.nl of bel ons op 023 30 31 818. We helpen je graag!

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}