Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log inAangepaste aanlever- en bezorgtijden rondom de feestdagen

Om ook rondom de feestdagen jouw post en pakketten op tijd te bezorgen heeft PostNL wijzigingen doorgevoerd in de aanlever- en bezorgtijden. PostNL locaties zijn tijdens feestdagen bijvoorbeeld gesloten en zo vindt op een aantal dagen geen bezorging plaats. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Voor meer gedetailleerde informatie over de openingstijden van jouw dichtstbijzijnde PostNL locatie rondom de feestdagen kun je terecht bij de desbetreffende PostNL locatie zelf. Met onderstaande schema’s met aangepaste aanlever- en bezorgtijden voor pakketten, post en Haalservice willen we voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Wanneer je jouw pakketten op het juiste moment inlevert, kan een tijdige bezorging beter worden gegarandeerd.

 

Aangepaste aanlever- en bezorgtijden pakketten

Pakketten NL      Pakketten BE

 

 

Flespakket Haalservice Plus

Ook in het schema voor de Haalservice zijn voor de komende periode wijzigingen doorgevoerd. Zo vindt de Haalservice op bepaalde momenten eerder plaats. Op officiële feestdagen zelf vindt geen Haalservice plaats. Het aangepaste schema voor de Haalservice voor het voorjaar van 2019 vind je hieronder:

 

Haalservice Plus

 

Maak je op dit moment structureel of incidenteel gebruik van de Haalservice? Of wil je hier gebruik van gaan maken? We willen je vragen om deze grote partijen alvast bij ons aan te melden.

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}