Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log in

Google Chrome extensie gebruiken naast je koppeling

De Google Chrome extensie is in samenwerking met MyParcel aan jou beschikbaar gesteld.

Ook wanneer je al langer gebruik maakt van Flespakket middels de koppeling, is de Google Chrome extensie heel handig. Je kunt deze namelijk gebruiken voor een verzendlabel die je wel eens buiten je koppeling om in de backoffice aanmaakt. Bijvoorbeeld wanneer je koppeling geen bezorgopties ondersteund en je deze wel graag aan je verzendlabel wilt toevoegen. Met de Google Chrome extensie voeg je eenvoudig bezorgopties, maar ook verzendopties, toe aan je zendingen. Zonder dat je een bezoek hoeft te brengen aan de backoffice. 

Zo werkt de Google Chrome extensie naast jouw bestaande koppeling

 

Maak je gebruik van een onze bestaande koppelingen? Doorloop dan onderstaande stappen om van de Google Chrome extensie gebruik te kunnen maken.

 

  1. Ga naar een order in jouw webshop omgeving.
  2. Klik op het Flespakket icoon in Chrome.
  3. Alle velden in het zendingenformulier zijn direct ingevuld met de data uit jouw order!
  4. Net als in de backoffice kun je nu kiezen om je zending op te slaan of om deze ook direct te printen. Wanneer je alleen de zending opslaat zie je de aangemaakte zending terug in jouw zendingenoverzicht.

Overtuigd? Kom er ook bij!

Helemaal gratis, je zit nergens aan vast
{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}