Heb je vragen over Flespakket? Bel ons gerust: 023 30 31 818  

Al klant?  Log in

Support

Kom je er niet helemaal uit? Wellicht vind je hier het antwoord op jouw vraag!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt verzenden via Flespakket?

Verzenden via Flespakket werkt erg eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is een account. Kort gezegd werkt het als volgt: via onze website kun je het adres invoeren van de geadresseerde. Hierna kun je een verzendlabel downloaden vanaf onze site. Je kunt dit op de zending plakken met de door ons gratis geleverde verzendetiketten en inleveren bij een van de 3.400 PostNL locaties. Het pakket wordt vervolgens binnen 24 uur bezorgd op bezorgdagen van PostNL. Daarnaast biedt de Flespakket verzendservice ook oplossingen voor het uploaden van meerdere zendingen in één keer en voor het integreren van jouw webshop.

Wanneer kan ik Flespakket bereiken?

Van maandag t/m vrijdag is Flespakket telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 023 30 31 818. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen ons een e-mail te sturen via info@flespakket.nl.

Kan ik Flespakket koppelen met mijn webshop?

Ja. Op deze pagina vind je alle informatie over het koppelen van jouw webshop met Flespakket.

Kan ik flesverpakkingen ook los bestellen?

Ja, de flesverpakkingen van Flespakket zijn ook los te bestellen (in bundels van 10 of 15 stuks). Let er op dat wanneer je ook verstuurt met Flespakket jouw pakketzendingen standaard tot een inkoopwaarde van € 100,- zijn verzekerd.

Kan ik mijn eigen verpakkingen gebruiken en versturen met Flespakket?

Ja, dat is mogelijk. Let er dan wel op dat de pakketverzekering tot een inkoopwaarde van € 100,- dan niet is inbegrepen.

Kan ik ook andere producten versturen dan breekbare flessen?

Ja, dat kan. Onze verzendservice is ook te gebruiken wanneer je andere producten wilt versturen.

Tot welk gewicht en afmeting kan ik pakketten verzenden met Flespakket?

Een standaard pakket versturen met Flespakket kan maximaal 23 kg wegen en 100 x 70 x 58 cm groot zijn. Voor een toeslag van € 3,18 verstuur je een pakket met een gewicht tot 30 kg en/of mag het formaat maximaal 175 x 78 x 58 cm zijn.

Mijn pakketzending is beschadigd, wat kan ik nu doen?

Je kunt dan een schadeclaim indienen. Voor het indienen van een volledige schadeclaim dient jouw zending verzekerd te zijn verzonden. Bekijk hier de mogelijkheden voor het verzekeren van een zending.

Hoe verander ik van staffel?

Wanneer je zendingen aantal groeit en je in aanmerking komt voor een volgende staffel dien je dit telefonisch aan ons te melden.

Zijn de tarieven inclusief of exclusief BTW weergegeven?

Alle gecommuniceerde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Documentatie

{"text":{"available_text":"nu open","not_available_text":"nu dicht"},"days":[{"from":"","till":""},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"09:00","till":"17:30"},{"from":"","till":""}]}